ID&G Consultancy

Management Consultany

Welkom bij ID&G 

In het klimaatakkoord is afgesproken dat in 2050 al het "nieuwe" vastgoed duurzaam en/of circulair moet worden gebouwd. Ook veranderd er het een en ander voor bestaand vastgoed.

Dat vraagt nogal wat kennis en het vraagt met name "anders denken". ID&G heeft zich de laatste jaren dan ook verder gespecialiseerd in deze nieuwe tak van sport, want zo mag je het wel noemen; regelgeving, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technieken; het kan behoorlijk complex zijn. Heeft u advies nodig op het gebied van duurzaam bouwen, circulair bouwen, energie transitie, herbestemming vraagstukken, duurzaam renoveren, toekomstbestendig bouwen of over een afwegingsmodel, dan kunt u middels ons contactformulier een beroep doen op onze specialisten.

ID&G is daarnaast ook uw partner als het gaat om vastgoed management. Met onze gespecialiseerde partners nemen wij complexe beheer & onderhoud vraagstukken voor onze rekening. Waar een ander afhaakt komen wij in beeld en pakken we de problemen op geheel eigen wijze op; links of rechtsom, onze klanten worden hoe dan ook voorzien van een passende oplossing. Uiteraard kunnen wij desgewenst ook de volledige uitvoering voor onze rekening nemen.

Uniek is dat onze professionele consultants ook door onze klanten worden ingezet als interim specialist als de situatie daar om vraagt. Voor een ID&G consultant is de klus pas geklaard als de klant volledig is geholpen met het aangeboden vraagstuk.

Met enige trots kunnen we dan ook zeggen dat we op vele markten actief zijn en hiervoor een uitstekende variatie aan specialisten in huis hebben. Vragen over uw monumentaal vastgoed? Onze gespecialiseerde consultant helpt u met lastige keuzes.

Mochten we voor uw vraagstuk naar onze mening niet de juiste expert aan boord hebben, dan kunnen we via onze detachering tak ook externe specialisten inzetten. Deze externe specialisten worden zorgvuldig geselecteerd en begeleid en waarborgen onze hoge kwaliteitsnormen.

Kortom, voor lastige CO2/duurzaamheid vraagstukken, voor bouwkundig advies en voor interim opdrachten hebben wij altijd de juiste specialist.


Alvast een paar voorbeelden van onze diensten...

Actuele vraagstukken met betrekking tot vastgoed management?
Complex onderhoud, specialistische reiniging, bijzondere huisvesting vraagstukken, etc. etc.
Onze vastgoed consultants zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze enerverende markt en geven u advies op maat of pakken de handschoen op in samenwerking met onze uitvoerende partners. Onze partners zullen uitsluitend volgens onze unieke en ideologische richtlijnen te werk gaan. Pas als u weer probleemloos verder kunt zijn wij tevreden!

Actuele vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en/of circulair bouwen?
Hoe nu verder, aan welke (nieuwe) richtlijnen moet ik voldoen, welke materialen kies ik ?
Onze gespecialiseerde consultant helpt u op weg naar een klimaat neutraal resultaat.

Actuele vraagstukken met betrekking tot de energie transitie?
U wilt volledig vrij zijn van fossiele energie?
Onze energietransitie specialist helpt u snel en efficiënt met een plan gebaseerd op uw wensen en de nieuwste innovaties op het gebied van energie.

Herbestemming vraagstukken?
U heeft een (monumentaal) pand of uw bedrijf heeft een vastgoed portefeuille waarbij diverse panden een nieuwe bestemming verdienen. Bij ID&G hebben we diverse vastgoed specialisten die u helpen partijen te vinden die geïnteresseerd zijn om uw pand(en) een hernieuwde bestemming te geven. Dat kan in de huidige staat of na duurzame renovatie. ID&G adviseert u wat u het beste kunt doen met uw pand om de beste keuze te maken voor de toekomst; eerst duurzaam renoveren en dan verkopen of verhuren? Of toch ongemoeid laten en u in contact brengen met de juiste investeringsmaatschappij die specifiek geïnteresseerd is in de aankoop van monumentale panden. Bij ID&G verzorgen wij het volledige herbestemming project.

Heeft uw organisatie dringend behoefte aan een integrale aanpak voor uw vastgoed?
Renoveren, verduurzamen, energietransitie; kunnen we direct alles uitvoeren?
Een uitdagende klus waar vele bouwkundige en installatietechnische aspecten bij komen kijken.
Bij ID&G begrijpen we dit heel goed en doordat wij op al deze vakgebieden consultants in huis hebben kunnen wij als een van de weinige bedrijven in onze branche een integraal plan opstellen. Een plan waarbij de diverse disciplines naadloos op elkaar worden afgestemd zodat de investering optimaal wordt benut.

  • Kijk voor een uitgebreid overzicht van ons aanbod op onze pagina diensten.

   Innovatief                                                    Duurzaam                                                    Visie                

Heeft u gespecialiseerd advies nodig?
Vul het contact formulier in voor een afspraak of een offerte
.